Online stram gyűjtő oldal

2015. július 19. 13:42 - zsolt82

M4 sport online (foci eb online 2016)

M4 sport online tv nézése ingyen

 

M4 sport online sportcsatorna nézése ingyen. Nézd az m4 sport online csatornát az onlinetv-radio.info oldalon.

M4 sport online tv nézése ingyen

Szólj hozzá!
2015. február 11. 19:16 - zsolt82

RTL2 online

RTL2 online tv nézése ingyen az interneten.

Magyarország vezető tv szolgáltatójának 2. legnézettebb online tv csatornája az rtl2 online. Nézd nálunk online.

Az rtl2 online tv adás: 21:50 és 23:30 között látható. Lájkolj hogy tovább nézhesd az online tv-t

Az rtl2 online tv csatornán a reklámot az (x) gomb megnyomásával tudod kikapcsolni, azután ajánlatos teljes képernyőn nézni a csatornát. Az rtl2 online tv csatorna körül belül este 21:50 és 23:30 között látható. ez ellen tenni nem tudunk.

Az rtl2 online tv csatorna műsorai este: rtl2 híradó, Éjjel nappal Budapest, Való világ 7 online Barátok közt

Figyelem! Az az "rtl2 online" tv csatorna nem általunk közvetített, mi csak felkutattuk és kategorizáltuk. Az oldal nem vállal felelősséget a csatornák tartalmáért! A csatorna logók a televíziótársaságok kizárólagos tulajdonát képezik! Az oldal nem stremszerver, itt adatfolyam nem halad át, kizárólag online tv adások gyűjteménye, így a tartalomért az oldal tulajdonosait semmi felelőség nem terheli, mivel linkek megosztása szöveges formában nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

Szólj hozzá!
2015. február 11. 18:06 - zsolt82

Magyarország első számú online tv gyűjtő oldala

Köszöntelek az online net tv oldalon.

 

 Mi felkutattuk, összegyűjtöttük, Magyarország legnépszerűbb tv csatornáit, ami online nézhető az interneten. Legyen az közszolgálati, sport, mese, vagy film online tv, ha online nézhető, itt megtalálhatjátok. Az online tv-k kategorizálva, és rangsorolva vannak oldalunkon.

 Mit takar az a szó, hogy online tv ?

 Vannak olyan tv csatornák akik a földfelszíni sugárzásukat, online is közvetítik, egy stream szerver segítségével. Ezek az online tv csatornák folyamatosan működnek.

 Vannak viszont hobbi közvetítők is akik otthonról egy ingyenes stream szerverre közvetítve továbbsugározzák online tv csatornákat. Általában ezek az adások nem folyamatosak.

 Mi ez az oldal? 

Az oldal egy stream gyűjtő oldal, az online tv csatornák összegyűjtésére!

 Az internetes "online tv" csatornák nem általunk közvetítettek, mi csak felkutattuk és összegyűjtöttük. Az oldal nem vállal felelősséget a csatornák tartalmáért! A csatorna logók a televíziótársaságok kizárólagos tulajdonát képezik! Az oldal nem stremszerver, itt adatfolyam nem halad át, kizárólag online tv adások gyűjteménye, így a tartalomért az oldal tulajdonosait semmi felelőség nem terheli, mivel linkek megosztása szöveges formában nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

 

Szólj hozzá!
2014. december 18. 19:56 - zsolt82

Szulejmán tv (összes)

Szulejmán trónra jutásának természetesen Európa-szerte híre megy, akárcsak reformjainak, miszerint a Földközi-tengeren zajló árucseréket is kézben akarja tartani. Seregét már javában készíti a hadjáratra, mikor hírül kapja, hogy a keleti gyarmatoknál lázadások törnek ki.

A nyugati hadjárattal így várnia kell, amit a keresztény hatalmak üdvözölnek. A szultán első komolyabb teendője tehát rendet tenni keleten. A palotában folytatódik az ágyasok képzése. Oktatóktól tanulják az illendő viselkedést, etikettet.

Rokszolana rendre hangot ad nemtetszésének, amivel még inkább felhívja a szultánhoz közel álló emberek figyelmét, és általuk persze az uralkodóét.

Szólj hozzá!
2014. december 18. 07:39 - zsolt82

Karácsonyi online filmek tv

Több mint 100 karácsonyi filmválogatás online a weboldalunkon. Nézd kedvedre a karácsonyi filmek tv-t online!
- tv csatorna nézése ingyen. A(z) című nagy sikerű, online tv a online-net-tv.info oldalon egy kattintásra van.

 • az online tv ami kellemes időtöltést szerezhet bárkinek aki online szeretné nézni a tv-inket ingyen. A(z) adások időszakosak, és nem minden esetben működnek!
  Ahhoz, hogy jó minőségben tudjátok nézni az Élő ajánlott a teljes képernyős változat!
  Szólj hozzá!
  2014. június 24. 21:15 - zsolt82

  Empower Network tv

  Nézd online a Magyarország legjobban kereső hálózatépítő tanításait és dolgozz te is otthoni munkában az Empower Networkkel. 100% online végezhető 100% jutalékért. Tanuld meg, hogy hogyan lehet pénzt keresni bármilyen mlm üzlettel. Mindenféle átverés és csalás nélkül. Egyszerűen csak alkalmazni kell az Empower Network tanításait.

  Csatlakozz még ma és lendítsd fel üzletedet, vagy szimplán keress 100% jutalékokat az Empower Networkkel!

  csatlakozz

  [table id=17 /]
  Szólj hozzá!
  2014. február 14. 20:20 - zsolt82

  TV3 Online

  tv3Tv3 online tv az online net-tv.info oldalon

  Nézd online a(z) tv csatornát. A(z) című nagy sikerű, online tv a online-net-tv.com oldalon egy kattintásra van. az online tv ami kellemes időtöltést szerezhet bárkinek aki online szeretné nézni a tv-inket ingyen. Indításhoz kattints a ‘Reklám bezárása’ feliratra, amikor az megjelenik. A(z) adások időszakosak, és nem minden esetben működnek!
  Ahhoz, hogy jó minőségben tudjátok nézni az Élő csatornát ajánlott a teljes képernyős változatban történő megtekintés!

  1 komment
  2014. február 11. 11:59 - zsolt82

  Foci vb 2014 online

  fifaA 2014-es labdarúgó-világbajnokságot Brazíliában rendezik 2014. június 12. és július 13. között. Foci vb 2014 online.

  - A(z) című nagy sikerű, online tv a online-net-tv.com oldalon egy kattintásra van. az online tv ami kellemes időtöltést szerezhet bárkinek aki online szeretné nézni a tv-inket ingyen. Indításhoz kattints a ‘Reklám bezárása’ feliratra, amikor az megjelenik. A(z) adások időszakosak, és nem minden esetben működnek!
  Ahhoz, hogy jó minőségben tudjátok nézni az Élő csatornát ajánlott a teljes képernyős változatban történő megtekintés!

  A nemzetközi szövetség döntésének értelmében a vb-meccseket közép-európai idő szerint 16:00,18:00, 19:00, 20:00, 22:00 és 24:00-s kezdéssel rendezik meg. A nyitómérkőzés az elődöntők, valamint a bronzmérkőzés 22:00-kor kerül megrendezésre, a döntőt pedig itteni idő szerint 21:00-kor láthatjuk majd.

  [table id=38 /]

  [table id=2 /]
  3 komment
  Online stram gyűjtő oldal