Online stram gyűjtő oldal

2015. február 11. 18:06 - zsolt82

Magyarország első számú online tv gyűjtő oldala

Köszöntelek az online net tv oldalon.

 

 Mi felkutattuk, összegyűjtöttük, Magyarország legnépszerűbb tv csatornáit, ami online nézhető az interneten. Legyen az közszolgálati, sport, mese, vagy film online tv, ha online nézhető, itt megtalálhatjátok. Az online tv-k kategorizálva, és rangsorolva vannak oldalunkon.

 Mit takar az a szó, hogy online tv ?

 Vannak olyan tv csatornák akik a földfelszíni sugárzásukat, online is közvetítik, egy stream szerver segítségével. Ezek az online tv csatornák folyamatosan működnek.

 Vannak viszont hobbi közvetítők is akik otthonról egy ingyenes stream szerverre közvetítve továbbsugározzák online tv csatornákat. Általában ezek az adások nem folyamatosak.

 Mi ez az oldal? 

Az oldal egy stream gyűjtő oldal, az online tv csatornák összegyűjtésére!

 Az internetes "online tv" csatornák nem általunk közvetítettek, mi csak felkutattuk és összegyűjtöttük. Az oldal nem vállal felelősséget a csatornák tartalmáért! A csatorna logók a televíziótársaságok kizárólagos tulajdonát képezik! Az oldal nem stremszerver, itt adatfolyam nem halad át, kizárólag online tv adások gyűjteménye, így a tartalomért az oldal tulajdonosait semmi felelőség nem terheli, mivel linkek megosztása szöveges formában nem warez, hanem személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://online-net-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr327162201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Online stram gyűjtő oldal
süti beállítások módosítása